201603.01
2

900 εκθέτες στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Όλη η αγορά περιμένει με ανυπομονησία τη διοργάνωση της 3ης FOOD EXPO, που θα είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που έγινε ποτέ στη χώρα μας! Πλήρως αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς, με ακόμη υψηλότερο διαφημιστικό budget, πλαισιωμένη από πολλές καινοτόμες δράσεις και μετά την οργανωμένη προβολή της διεθνώς, η 3η FOOD EXPO 2016 θα συγκεντρώσει περισσότερους από 900 Έλληνες και ξένους εκθέτες, και θα αποτελέσει ένα ανεπανάληπτο εμπορικό γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Η έκθεση που έχει ανάγκη ο κλάδος Τροφίμων & Ποτών
Αυτή τη στιγμή οι ελληνικές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών έχουν ανάγκη από μια μεγάλη έκθεση, καθώς ο κλάδος τους είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που μπορεί να αποτελέσει έναν από τους ισχυρότερους πυλώνες ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας. Η έκθεση FOOD EXPO διαδραματίζει ακριβώς αυτόν τον ρόλο: Αποτελεί μια σπουδαία προσπάθεια τόνωσης του εγχώριου εμπορίου Τροφίμων & Ποτών και προώθησης των ελληνικών προϊόντων στις αγορές του κόσμου.

FOODEXPO_EVENTS

Πλούσιες θεματικές εκδηλώσεις
Η ανάδειξη της μοναδικής γαστρονομικής και διατροφικής αξίας των ελληνικών τροφίμων και ποτών, η κυρίαρχη θέση τους στην πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής και οι εξαγωγικές προοπτικές τους στην παγκόσμια αγορά, είναι οι βασικοί άξονες των παράλληλων εκδηλώσεων που θα οργανωθούν στο πλαίσιο της 3ης FOOD EXPO 2016. Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση θα φιλοξενήσει τα ακόλουθα special events:

• Mediterranean Food Experience – Ένα πανόραμα γαστρονομικών εκδηλώσεων
Ένα τριήμερο φεστιβάλ γαστρονομίας πρόκειται να φιλοξενηθεί στην 3η FOOD EXPO, με αμέτρητες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και events, που θα έχουν στόχο να αναδείξουν τον γαστρονομικό πλούτο και τη διατροφική αξία της Μεσογειακής διατροφής.

• Food Seminars – Στα πλαίσια της 3ης FOOD EXPO θα φιλοξενηθεί μια σειρά σημαντικών εισηγήσεων μικρής διάρκειας με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους Έλληνες παραγωγούς, τους λιανεμπόρους, τους διανομείς και την οργανωμένη λιανική.